Hopp til hovedinnholdet

Jeg er tent på en dame i 40 årene og vil ha sex med henne. Er det noe mulighet for dette i det hele tatt? Hvis det eventuelt er det hvordan gå frem?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei Dette virker kanskje litt rart. Jeg tenner utrolig på nabo dama til en venn av meg. Jeg vet at hun har en sønn i elleve tolv års alderen siden han har lekt med broren til vennen min. Uannsett hun er vel i 40 års alderen og sex med henne frister ekstremt. Jeg vet at hun er alenemor siden vennen min har fortalt meg det og det er flere år siden gamle mannen hennes gikk fra henne. Er det noe mulighet for dette i det hele tatt? Hvis det eventuelt er det hvordan gå frem? Til informasjon en relativt godt fysisk utviklet 16 åring. Takk på forhånd!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!
 

Det er normalt at man blir opptatt av sex når man kommer i puberteten. Gutter i din alder tenner ofte veldig lett på damer og om du tenner på en dame som er over 40, så er ikke det rart eller unormalt.

Det er faktisk helt normalt at unge gutter tenner på mer modne damer. Det handler om at mer voksne kvinner har mer erfaring og mange av dem er mer sikre på seg selv. Det gjør at de virker mer sexy. For noen varer denne tenningen gjennom hele livet mens andre opplever at dette endres når de selv får mer seksuell erfaring.

Jeg synes ikke du skal gjøre noen fremstøt mot denne damen. Det vil nok bare bli rart og kleint for dere begge. Uansett hvor godt utviklet du er, og at du er over den seksuelle lavalder, er du likevel et barn sett med hennes øyne. Det klokeste du kan si til deg selv er at dette ALDRI kan bli noe av. Hun er nok sexy og flott, men IKKE oppnåelig som en kjæreste eller sexpartner. 

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex