Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det veldig bra med han bortsett fra at sexlivet vårt kun er samleie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært sammen med en gutt i 4mnd nå, og jeg har det veldig bra med han bortsett fra sexlivet vårt kun er samleie. Det er aldri forspill, og han fingrer meg/slikker meg aldri. Da blir ikke jeg våt så vi har brukt glidemiddel. Han liker det ikke, og syns det er turnoff å slikke/fingre meg, så da føler jeg meg skikkelig fæl så vil ikke spørre han mer når han ikke syns noe om det. Han har fingret meg litt smått noen få ganger men da legger han seg på siden og lukker øynene. Han er ikke tilstede med mindre vi har samleie. Han er min første kjæreste, og jeg vil ikke miste han men jeg blir aldri tilfredsstilt ordentlig når vi har sex. Han har også mye kontakt med exen, de er bestevenner, og det er noe som plager meg veldig, jeg føler meg ikke helt trygg uansett hvor mye han sier han elsker meg og kommer med rose osv så har de hele tiden kontakt, også når vi er sammen, og jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det lenger, det ødelegger for hvordan jeg har det og føler. Jeg trenger hjelp:(

SVAR

Besvart 09.05.2017 18:00:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle