Hopp til hovedinnholdet

jeg er ei jente som du kan si er nesten konstant kåt

Jente 15 år
 

Spørsmål
hei jeg er ei jente som du kan si er nesten konstant kåt. har kjæreste,å jeg og han liker veldig sex. å vi koser oss skikkelig med det. men altså,kan du/dere fortelle meg en bruksanvisning på hvordan man squirter ? også lurte jeg på om det var noen måte å få sperm til å smake bedre,som f.eks.glidemiddel. sånn at hvis jentene har det i munnen så smaker ikke spermen så mye. kanskje litt dumt spørsmål men kjæresten min sa han aldri har hat det så godt før. og jeg vil gjerne gjøre det igjen bare for hans skyld,uten å brekke meg på en måte. for sist,så holdt jeg på å kaste opp fordi jeg fikk det feil ned. funker det å holde tungen bakover(stenger for åpningen) åsså når alt er kommet ut så bare svelge alt i 1 liksom ? kan det blir bedre da ?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Hei.
Det er fint at dere har et godt sexliv. Jeg kan nok ikke gi deg noe oppskrift på hvordan en jente kan squirte. Squirting eller kvinnelig ejakulasjon som det heter, er noe en del kvinner opplever, men ikke alle. Det handler ofte om at man har fått en del erfaring og vet hvordan man skal bruke underlivet og stimulere g-punktet for å få den typen orgasme. Det bør ikke være noe mål i seg selv å oppnå dette, fordi det rett og slett kan skape prestasjonspress og en negativ effekt når man ikke klarer å få det til.
Det er nok lite du kan gjøre for at sperm skal smake bedre. Husk at det er du som bestemmer hvorvidt du ønsker at han skal få utløsning i munnen din, det er helt greit å si nei.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Kva veit du om bustad og flytting?

Skal straum være inkludert i husleiga når du leigar?