Hopp til hovedinnholdet

Hva skal man gjøre om mensen ikke kommer som forventet og man hadde sex ett par uker før under den fruktbare perioden? Er det da sjanse for at man kan ha blitt gravid?  Og hva skal jeg si til min mor som er veldig imot det å ha sex  i min alder.  (hun vet ikke at jeg har hatt det).  Han brukte kondom men er det da sjanse for at det kan ha vært hull i den?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hva skal man gjøre om man ikke har fårr mensen på noen dagers forsinkelse å man hadde sex ett par uker før under den fruktbare perioden? er det da sjans for at man kan være gravid? å hva skal jeg si til mon mor som er velldig imot det å ha sex så hun vet ikke at jeg har hatt det? han brukte kondom men er det da sjans for at det kan ha vært hull i den?

SVAR

Besvart 09.05.2017 21:34:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle