Hopp til hovedinnholdet

Synes ikke hun er fin nok, og er flau over kjønnsleppene sine 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er sammen med en gutt som er 2 År eldre. Vi bor et stykke fra hverandre. Jeg har litt lyst til å prøve ut ting men klarer å si nei. Vi har ikke sett hverandre nakne og sånn men vi møtes ikke ofte fordi. Mamman min er beskymra for mye så jeg tør ikke spørre om å overnatte hos en gutt. Vi møtes ikke i fri tiden. Mamma vet ikke at vi er sammen og egt ingen gjør det av mine venner. Han er muslim ikke jeg. Problemet er at jeg syntes ikke jeg er fin nokk. Jeg har en stor og lang kjønnsleppe som lingner på en gutte balle bare mindre og er ganske flau. Og brystene mine er små. Kan man operere kjønnsleppa uten at foreldre vet det. jeg er veldig flau over det og hvordan kan jeg møte han og sånt. Jeg skal ikke ha sex enda men er fortsatt flau og tenk hvis han ikke forstår at det er normalt. Vil ikke forklare det heller. Men men bare svar på det jeg lurer på er du snill

SVAR

Besvart 14.05.2017 23:23:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Intimbarbering gjør at jenters kjønnsorgan blir mer synlig, og mange jenter er usikre på om kjønnsorganet deres er normalt. Hva hvis den ene kjønnsleppen er større enn den andre, eller hva hvis de indre kjønnsleppene henger utenfor de ytre? Alt sammen er like normalt!

 

Les mer
account_circle