Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har hatt sex  5 ganger. Har ikke tatt p-pillene mine de siste månedene. Hver gang vi har hat samleie har sæden rennt ut igjen. Sist gang rant det sæd ut over ett døgn senere . Vi hadde sex alle de 5 gangene i min mest fruktbare periode.Er det stor sjanse for at jeg blir gravid når sæden har rent ut igjen? Dersom  jeg har blitt  gravid, kan noen tvinge meg til å ta abort? Selv er jeg  imot abort. Kan noen tvinge meg når jeg  er under 16. Typen er 18 og jeg blir 16 om en mnd.  Jeg var med på det og  vi er kjærester. Kan han bli straffet viss noen anmelder han?

account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg og typen har hatt sex rundt 5 ganger. jeg går egt på ppiller, men har ikke tatt de på flere mnd. hver gang vi har lugget sammen, har sæden rennt ut igjen. men sist gang, kom de sæd ut over ett døyn senere også. vi hadde desverre sex alle de 5 gangene i min fruktbare periode. noe som eg ikke tenkte på før etterpå. er det stor sjangs for at jeg blir gravid når det har runnet ut igjen? å viss jeg blir gravid, kan noen tvinge meg til å ta abort? selv er jeg 120% mot det. men kan noen tvinge meg siden jeg ikke er 16 engang? typen er 18 å snart 19. å jeg blir 16 om en mnd. kan han bli straffet viss noen anmelder han? siden jeg var med på det, å vi e sammen liksom. men siden jeg var 15 når det skjedde. hilsen redd 15åring jente

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer