Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt sex  5 ganger. Har ikke tatt p-pillene mine de siste månedene. Hver gang vi har hat samleie har sæden rennt ut igjen. Sist gang rant det sæd ut over ett døgn senere . Vi hadde sex alle de 5 gangene i min mest fruktbare periode.Er det stor sjanse for at jeg blir gravid når sæden har rent ut igjen? Dersom  jeg har blitt  gravid, kan noen tvinge meg til å ta abort? Selv er jeg  imot abort. Kan noen tvinge meg når jeg  er under 16. Typen er 18 og jeg blir 16 om en mnd.  Jeg var med på det og  vi er kjærester. Kan han bli straffet viss noen anmelder han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg og typen har hatt sex rundt 5 ganger. jeg går egt på ppiller, men har ikke tatt de på flere mnd. hver gang vi har lugget sammen, har sæden rennt ut igjen. men sist gang, kom de sæd ut over ett døyn senere også. vi hadde desverre sex alle de 5 gangene i min fruktbare periode. noe som eg ikke tenkte på før etterpå. er det stor sjangs for at jeg blir gravid når det har runnet ut igjen? å viss jeg blir gravid, kan noen tvinge meg til å ta abort? selv er jeg 120% mot det. men kan noen tvinge meg siden jeg ikke er 16 engang? typen er 18 å snart 19. å jeg blir 16 om en mnd. kan han bli straffet viss noen anmelder han? siden jeg var med på det, å vi e sammen liksom. men siden jeg var 15 når det skjedde. hilsen redd 15åring jente

SVAR

Besvart 10.05.2017 21:26:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Hva koster prevensjon?

Hvis du er mellom 16 og 22 år, er det en rabattordning for prevensjon. Prevensjonsmidlene blir da billigere eller gratis.

 

Les mer
account_circle