Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hadde sex med partneren min idag, og jeg fikk blødninger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hadde sex med parteren min idag, og jeg fikk blødninger underveis. Dette skjedde også 2 uker tidliggere, jeg trodde det var på grunn av at jeg var tørr, men det vet jeg ikke. Igår hadde vi også sex, da fikk jeg også blødninger underveis. Vi varmet opp først og jeg var ikke tørr. Jeg går på p pillene diane om det spiller noe rolle. Men burde jeg dra til legen å få Skjekket det?

SVAR

Besvart 14.05.2017 11:52:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle