Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt beskyttet sex (med kondom), for en stund siden. Videre fikk jeg mensen som startet med litt småblødninger, som vidre ble til vanlig mensen som varte i en uke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har hatt beskyttet sex (med kondom), for en stund siden. Videre fikk jeg mensen som startet med litt småblødninger, som vidre ble til vanlig mensen som varte i en uke. Etter den uken hadde jeg fortsatt litt småblødninger, og etter det totalt hadde gått to uker så fikk jeg en dag med ordentlig mensen. Hva er dette fornoe? Jeg er vell ikke gravid??? Jeg går ikke på p-piller ellernoe sånt.

SVAR

Besvart 15.05.2017 18:58:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
account_circle