Hopp til hovedinnholdet

Sannsynlighet for å bli gravid ved ubeskyttet samleie. Sex med mindreårig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 18år som er så handikappet at jeg sitter i rullestol. For gutta har jeg vært null og alltid blitt avvist. Eneste stedet jeg kan bevege meg fritt er i svømmebasseng. Der møtte jeg en gutt vi ble venner og han kom på besøk til meg også. Så inviterte han meg ut på date. Selv da forstod jeg ikke at han kanskje ville bli min kjæreste. Men jeg inviterte han hjem til meg etter daten og han ville overnatte. Da sa jeg at jeg hadde vært redd for å bli avvist men om vi var kjærester ja sa han. Da turte jeg si at mitt største ønske var å ha sex. Siden jeg ikke var forbrett på suksessen og han ikke forbrett på at jeg skulle spørre om overnatting ble det ikke brukt prevensjon. Men om morgen kjøpte mamma en Norlevo angrepille til meg. Av helsesøster fikk jeg resept Cerazette på Mandag som jeg begynte på med en gang og skal sette inn p stav snart. Men hvor sansynelig er det at jeg ble gravid? Hvis jeg ble gravid hvor TIDLIG ikke seint kan jeg ta abort.Han er 15 det gjør vel ikke noe

SVAR

Besvart 15.05.2017 23:38:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Abort

I Norge har kvinner rett til å bestemme selv om de vil ta abort. Dette gjelder til og med 12. svangerskapsuke.

 

Les mer
account_circle