Hopp til hovedinnholdet

Kan prevensjonen være årsaken til manglende respons fra kroppen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er i et fast forhold og vi har regelmessig sex. Det er ikke noe galt med sexen, og jeg kommer nesten hver gang. Jeg har alltid lyst til å ha sex og føler meg kåt og klar for det i hodet, men det virker som om kroppen ikke blir kåt på samme måte. Jeg er alltid helt tørr der nede, og føler aldri den dunkende kåtheten nedentil, til tross for at jeg har kjempe lyst til å ha sex. Er helt trygg på- og tiltrukket av kjæresten min, så kan ikke ha noe med det å gjøre. Blir aldri kåt når jeg er alene heller. Går på p-stav, og før det har jeg gått på p-piller helt siden jeg begynte å ha sex. Kan det ha noe med prevensjonsmidlene eller sitter det kun psykisk? Og er det noe jeg kan gjøre med det?

SVAR

Besvart 13.05.2017 15:15:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Før du velger prevensjonsmetode

Enten om du har begynt å ha sex eller tror det snart kommer til å skje - det finnes mange prevensjonsmetoder å velge mellom for å unngå graviditet.

 

Les mer
account_circle