Hopp til hovedinnholdet

Har i det siste hatt blødninger når jeg går på p-pillene midt i brettet. Glemte en p-pille på brettet, men tok den fort dagen etterpå. Har det sammenheng? Blør også litt ved sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann, jeg har vært plaget med noe i over en uke nå snart, og det er at jeg plutselig får mensen selvom jeg går på p-pillene midt i brette. p-pillene jeg bruker er Microgynon og har gått på disse p-pillene i snart 3 år. Og jeg har aldri i løpet at disse 3 årene opplevd at jeg får blødninger mens jeg er på brette. Eneste som kan være årsaken kan være at jeg glemte å ta pillen den ene dagen, men så snart jeg fant det ut tok jeg pillen dagen etterpå. Så jeg syns dette er litt snodig. Og i tillegg så blør jeg ganske ofte når jeg og kjæresten min har samleie, men kun hvis det har vært litt hardhendt, uten at det gjør vondt. Det skjer så og si hver gang vi har harhendt sex og dette skjedde aldri før. Er kun nå i det siste året det har skjedd. Vet ikke om det har noe å si at han har flyttet så vi ser ikke hverandre svært ofte lenger som blir til mindre sex som samsvarer med at det kanskje er litt trangt eller uvandt igjen nedentil?

SVAR

Besvart 16.05.2017 09:04:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det. Her kan du lese hva du må gjære.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle