Hopp til hovedinnholdet

Hun blødde en del under sex. Er det normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde sex for første gang for cirka en uke siden. Vet jo at det er vanlig å blø litt under første samleie, men jeg blødde også ett par dager etterpå. Er dette normalt? Hadde sex igjen noen dager senere, etter at blødningene hadde gitt seg. Da begynte jeg igjen å blø under samleie, og denne gangen enda mer. Det jeg lurer på er om dette er normalt og om det er noe å gjøre med det. Er veldig plagsomt, for det blir en del gris. Jeg går på p-piller om dette kan ha noe å si.

SVAR

Besvart 16.05.2017 14:29:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle