Hopp til hovedinnholdet

Vi har gjort det og jeg har lyst til å gjøre det igjen, men føler det er litt feil. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 16 og kjæresten min er 18. For noen uker siden tenkte jeg at jeg skulle overraske ham, fordi jeg ikke hadde sett ham på lenge. Jeg banket på, men ingen åpnet. Jeg er ganske komfortabel ved å være hemme hos ham, så jeg gikk bare rett inn. Jeg hørte stemmen hans fra stua, så jeg gikk inn dit. Der var han og bestevennen min. De hadde sex. jeg ble lei meg, og dro rett hjem. Noen dager senere, kom han over til meg. Han skjønte at det ar noe galt, og jeg fortalte ham om alt. Han ble flau og lei seg og sa det bare var en engangsgreie. Noen dager senere skulle jeg ha fest og bestevennen kom og spurte om jeg ville ha trekant med henne og kjæresten min. Jeg sa ja. Vi har gjort det og jeg har lyst til å gjøre det igjen, men føler det er litt feil. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 14.05.2017 13:07:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle