Hopp til hovedinnholdet

Da jeg sa jeg ikke skulle angre på å ha sex smilte han bare. Hva sier loven?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som er 14 år og trenger å vite hva seksuell overgrep egt er. Jeg føler meg seksuelt overgrepet bare av at noen ser "rart" på meg, altså glaner på brystene mine osv. Læreren min sa han ville ha sex med meg men at han ikke kunne pga han var redd for at jeg skulle angre. Han pleide alltid å glane og smile da jeg hadde på topper som viste litt kløft. Han har kalt meg tøs og en gang for ikke så lenge siden så var det en debatt i klassen og jeg sa en kommentar til han forann hele klassen om kjønnsdiskriminering og da sa han forann hele klassen "oj ..... er en frekk bitch i dag". Da jeg sa jeg ikke skulle angre på å ha sex smilte han bare. Hva sier loven om dette? Han chatter meg også på instagram om festing og toppene jeg går med. Han fortalte meg at han hadde blitt politianmeldt 3 ganger og truet meg om hvis jeg sa dette videre skulle det bli helvete for meg resten av året.

SVAR

Besvart 16.05.2017 18:13:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle