Hopp til hovedinnholdet

Jeg har p-stav og har opplevd brun utflod

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en p-stav i armen og har hatt den siden september 2015. Og med den har jeg ikke hatt mensen siden. Den siste måneden fikk jeg mensen og det varte i 3 dager, og først trodde jeg at det var pga stress, fordi jeg har vært veldig veldig stressa i det siste. Men så syntes jeg at det var så merkelig fordi det var først bare brunt. Deretter etter en uke uten mensen fikk jeg det igjen og denne gangen gikk det vekk etter bare en dag. Men denne gangen var det bare en brun guffe. Sist jeg hadde sex gjorde det også utrolig vondt. Det svei masse og i tillegge har jeg lagt på meg litt. Nå kan jo det ha noe å gjøre med kjærlighet, slik som love handles. Men eg har fått en enorm appetitt bare sånn plutselig. Jeg kan ikke tenke meg at jeg er gravid, fordi jeg har p-stav. Men før dette har jeg hatt urinveisinfeksjon noe jeg slet med en liten stund for 2 måneder siden. partneren min sier også at han føler en først varm følelse og så kald følelse når han går dypere inne i meg.det var ikke sånn før

SVAR

Besvart 17.05.2017 15:34:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle