Hopp til hovedinnholdet

Nå vet jeg ikke hvor lenge jeg orker å ha det sånn. Er helt rådvill.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har datet en gutt i litt over to år nå. Det som er saken er at vi har ikke hatt sex enda. Vi har snakket om det, og han har forklart det på bakgrunn av at han ikke greide å få ereksjon under samleie tidligere(skjedd 2-3ganger med 2 forskjellige jenter) og at han føler seg veldig lite mann. Dette er forståelig. Vi har det veldig fint ellers, så det skal ikke være noen grunn for å ikke ha sex. Det var han som tok opp samtalen, så vi er veldig åpen om det. Likevel så vil han ikke, virker det som. Nå vet jeg ikke hvor lenge jeg orker å ha det sånn. Er helt rådvill. Jeg vil ikke ta det opp igjen og har ikke lyst å presse han til noe eller prøve meg på han, i frykt for å bli avvist. Skal sies at han får ereksjon når han er alene. I tillegg har vi hatt et avstandsforhold fra dag 1. Han er 31 år. Vi kommer ikke noe lengre i forholdet når situasjonen er som den er. På forhånd, takk for svar.

SVAR

Besvart 20.05.2017 14:23:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle