Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex med kjæresten min.  Han sa at han skulle ta på kondom, men han hadde den ikke på. Vi hadde altså ubeskyttet samleie. Etterpå gikk jeg in på doen å tok gravidtest. Den viset at jeg var gravid. Det er ca 10 dager siden. Hjelp hvordan kan jeg si det til mamma og til kjæresten min. Burde jeg som 16 åring være gravid.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg hadde sex med kjæresten min. før vi begynte lå vi bare kysset hverandre. det begynte son, han tokk meg på puppene det var helt greit. så begynte han kle av seg klærne og jeg tokk også av meg. han sa jeg tar kondom på, men han hadde ikke den på. så hadde vi sex. etter på gikk jeg in på doen å tokk gravid test. den viset at jeg var gravid. det er ca 10 dager siden. hjelp hvordan kan jeg si det til mamma og til kjæresten min. burde jeg som 16 åring vøre gravid.

SVAR

Besvart 18.05.2017 18:26:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle