Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurte på om det gjør vondt første gangen? Blør man? Følelse orgasme?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, fin nettside og mye til hjelp. Er en gutt jeg er veldig forelsket i og han føler det samme. Han er en av de "sjeldene" guttene; drikker, snuser eller røyker ikke osv. Faktisk ikke "fuckboy" noe som jeg trodde de fleste egt var. Vi snakker om alt og kom inn på emnet sex. Vi er begge jomfru og synes det er litt tidlig for oss ennå. Men jeg lurte på om det gjør vondt første gangen? Blør man? Hvilken posisjon er best for første gangen? Usikker på hvordan orgasme egt skal føles. Hvordan gi en bra bj og runke? Takk for svar!:)

SVAR

Besvart 23.05.2017 18:04:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Ingen aldersgrense på prevensjon

Det er ingen aldersgrense på verken hormonell prevensjon eller kondomer. Er du seksuelt aktiv, har du rett til trygg prevensjon. Men hva med foreldrene? Skal de informeres?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle