Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig at jentene ber mannen ordne sin egen orgasme, mens hun ligger ved siden av og bruker vibrator?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Dama ønsker ofter å ha litt kjapp sex, spesielt på dagtid. Da hun ofter bruker vibrator mens vi har sex kommer hun relativt fort. Sist vi hadde oss trekte hun seg unna når hun hadde fått orgasme.. La seg med ryggen til meg og ba meg runke og ordne min egen orgasme.. Om jeg ikke ønsket å gjøre det forran henne fikk jeg gå på toalette, men jeg måtte uansett runke til jeg fikk orgasme.. Jeg gjor forsiktig som jeg fikk beskjed om å lå rett bak henne å runket til jeg kom.. Er det normalt at jenter ber sine menn ordne deres egen orgasme når hun kommer først? Evt hvor ville dere mannen skulle gjort det. Sammen meg deg eller gått på toalette? Blir i ettertid nå litt tent av tanken på at jeg onanerte til jeg kom rett ved siden av henne, selv om jeg tidligere har tenkt og sakt at jeg aldri ble å greie å få meg til å gjøre dette..

SVAR

Besvart 23.05.2017 14:35:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle