Hopp til hovedinnholdet

Mine tre siste samleier har alle vært svært smertefulle.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 17 år. Jeg og kjæresten min er ikke så ofte sammen av ulike grunner, han er mye opptatt. Men det jeg lurer på er at mine tre siste samleier, som har skjedd med over en månedens mellomrom, har alle vært svært smertefulle. Det gjør vondt i underlivet i flere timer etterpå, så vondt at jeg nesten ikke kan gå. Det er på en måte en svie, og jeg tisser etter samleie, så har ikke noe med det å gjøre. De siste tre gangene har også sengen blitt utrolig våt, som at jeg har elt et glass vann der. Det kan renne nedover bena mine.. hva er dette..?? Hilsen jente, 17

SVAR

Besvart 23.05.2017 18:19:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Kroniske smerter i vulva (ytre kjønnsorgan)

Smerter i kvinners ytre kjønnsorgan, vulva, kalles for vulvodyni. Smerter ved skjedeinngangen kalles for vestibulitt. Disse tilstandene gir ofte smerter ved samleie. Mange kvinner lider av nærmest kroniske smerter ved samleie, og noen har også smerter hele tiden, selv uten berøring av vulva.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle