Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter veldig mye med stress.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter veldig mye med stress. Det er sjeldent jeg klarer å slappe av. Kroppen min er ofte sliten og overtenker mye. Stresse gjør at jeg anstrenger meg mye. Det har blitt så ille at jeg stresser over ingenting og kan få stress\panikk\anfall. Når det har vært en hektisk dag på jobb tar det lang tid før jeg klarer å roe ned kroppen. Klarer ikke ha sex engang med kjæresten min fordi jeg anstrenger meg i underlivet og lider av skjedekrampe. Hva kan jeg gjøre slik at jeg ikke er over stresset?

SVAR

Besvart 23.05.2017 14:49:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få tid til alt i hverdagen

Skole og deltidsjobb, trening og fritidsaktiviteter. Mye å gjøre? Her får du tips til hvordan prioritere skolearbeid, når timeplanen er full fra morgen til kveld.

 

Les mer
attach_file

Kroniske smerter i vulva (ytre kjønnsorgan)

Smerter i kvinners ytre kjønnsorgan, vulva, kalles for vulvodyni. Smerter ved skjedeinngangen kalles for vestibulitt. Disse tilstandene gir ofte smerter ved samleie. Mange kvinner lider av nærmest kroniske smerter ved samleie, og noen har også smerter hele tiden, selv uten berøring av vulva.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
account_circle