Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor ender det opp med sex når jeg spooner med en jente?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Hver gang jeg sover med en jente så ligger vi å spooner. Det er ikke no setting som fest. Ofte en treningssamling eller overnatting. Vi ligger der og spooner og etterhvert sovner vi. Etter å ha sovet litt våkner jeg. Dette er midt på natta. Uten å tenke over det trekkes vi enda mer mot hverandre og starter å kysse/klå/sex. Er som om jeg er halv våken og vet at hu er kåt. Er så rart fordi jeg pleier ALDRI å våkne om natta ellers. Er det at jentene vekker meg midt på natta fordi de er kåte? Det kanke være tilfeldig, fordi jeg har gjort det med fler jenter jeg skjenner godt. Vi snakker heller aldri mens det skjer. Det bare skjer rett og slett. Kort oppsumert: Vi spooner. Jeg og hu sovner. Jeg våkner midt på natta. Hu er våken. Vi trekkes nærmere hverandre og starter å kysse eller klå eller sex. Etter ca 20 min sovner vi igjen. Så våkner jeg til vanlig tid og husker hva som skjedde, men ikke hva jeg tenkte. Føles ut som en virkelig drøm. Vet at det ikke er en drøm da.

SVAR

Besvart 26.05.2017 09:49:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle