Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke til å komme når jeg har sex med dama, og sex gjør vondt. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei det er to ting jeg lurer på. Når jeg har sex med dama så får jeg ikke til å komme. Vi har prøvd ulike posisjoner men jeg får det bare ikke til. Håper på at dere kan gi meg noen tips slik at jeg også kan komme når vi har sex. Når jeg har sex gjør det også vondt. Er dette meningen? Hvis ikke hvordan kan dette bli bedre? Takker for svar! :)

SVAR

Besvart 25.05.2017 21:16:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle