Hopp til hovedinnholdet

Er svært redd jeg har klamydia.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har merka att det kommer litt væske (tror det er sæd pga litt tykk konsistens) i bokseren etter en ereksjon. Føler også en svak svie når jeg urinerer samt føler jeg må på do oftere. I tillegg til alt dette føler jeg en hvis form for halsbetennelse selv om det ikke gjør vondt når jeg svelger mat. Er redd jeg er litt hyppokonder av meg, og at jeg bare inbiller meg enkelte av disse symptomene men er svært redd jeg har klamydia.

Nå har det seg slik at dama testa seg for klamydia etter vi hadde blitt sammen. Er derfor redd det blir slutt hvis jeg tester meg og finner ut at jeg har klamydia. Men jeg har ikke vært utro! Er det stor sannsynlighet for at det er klamydia eller kan disse symptomene ha en annen forklaring? Det med sæd i bokseren etter ereksjon har jeg opplevd flere ganger før jeg ble seksuelt aktiv, men lite etterpå. Har selv trukket sammenhenger med mye brusdrikking og lite mosjon med svien ved vannlating. Huff, hele smørja er svært deprimerende å gå rundt å bekymre seg for. Pest eller kolera situasjon >_<

SVAR

Besvart 11.12.2008 11:23:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle