Hopp til hovedinnholdet

Jeg og kjæresten hadde ubeskyttet sex og det har aldri ført til graviditet eller lignende.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, må si at jeg føler meg litt dum nå, men jeg og kjæresten hadde ubeskyttet sex og det har aldri ført til graviditet eler lignende.. Nå i det siste har det hatt seg sånn at jeg må tisse hele tiden, og enkelte ganger er det spor etter blod.. Detter er altså ikke noe som minnes om mensen fordi den har jeg såpass kontroll over og klarer og gjenkjenne.. Som jeg sa så må jeg tisse hele tiden og det er spor av blod (snakk om 2 små dråper, nesten uten farge), og når jeg er ferdig å tisse kiler/stikker det ved klitoris noe som rett og slett er ubehagelig, men i det siste har jeg også hatt/fått en del vondt i magen og skjønner altså ikke hva det kan være.. Håper dette ga mening dersom jeg er utrolig bekymret for hva dette kan være..

SVAR

Besvart 26.05.2017 13:41:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
account_circle