Hopp til hovedinnholdet

De siste to årene har sex bare blitt mere og mere vondt, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har de siste 2 årene hatt smerter under sex, og det blir bare verre og verre. Første månedene så var det til å holde ut, jeg ble ganske hoven på magen i ettertid bare. Men, nå er det slik at det gjør vondt i flere timer og til og med 1-2 dager etter samleie. Det kjennes ut som sammentrekninger nesten eller dunkende smerte. Det har vært verst nå de siste månedene pga partnerbytte og han har ganske skjev penis så da er det forferdelig vondt!Alle gangene vi har sex så må vi bare avbryte pga det gjør så vondt..Har mistet all sexlyst..Jeg onanerer ikke selv lengre heller pga jeg synes det er blitt ubehagelig å bare være der nede selv..Er det noe jeg kan gjøre? Vi har prøvd forskjellige stillinger og tar det rolig, men ingenting fungerer..

SVAR

Besvart 28.05.2017 10:34:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Kroniske smerter i vulva (ytre kjønnsorgan)

Smerter i kvinners ytre kjønnsorgan, vulva, kalles for vulvodyni. Smerter ved skjedeinngangen kalles for vestibulitt. Disse tilstandene gir ofte smerter ved samleie. Mange kvinner lider av nærmest kroniske smerter ved samleie, og noen har også smerter hele tiden, selv uten berøring av vulva.

 

Les mer
account_circle