Hopp til hovedinnholdet

Vi hadde sex uten kondom. Kan jeg være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har fått en kjæreste på 15år. Mamma synes jeg skulle begynne på p-piller i tilfelle jeg ville ha meg med han. Synes det var en god ide, så jeg fikk p-ring. Jeg trodde mamma ville si NEI men hun sa JA til at han kunne overnatte på lørdag. Men det var på betingelse at han lå på gjesterommet. Det var ok at jeg besøkte han om natten eller han besøkte meg så lenge vi gikk tilbake på hvert vårt rom og sov. Men p ringen virket ikke ennå ikke godt en uke. Mamma unnet meg at hvis dette ble vår første gang at det var uten kondom det var deiligere. Så derfor kjøpte mamma inn en angrepille som jeg kunne ta rett etter sex. Jeg gjorde som mamma anbefalte dusjet først og vasket meg godt grundig nedentil før jeg besøkte han. Han fingret og sleiket meg før vi pulte. Men mamma ba meg om be han trekke seg ut før det gikk for han som ekstra sikkerhet. Men da han holdt på var det så deeeilig så jeg ba han fortsette han sprutet i meg. Kan jeg ha blitt gravid? Jeg fikk også orgasme den natten

SVAR

Besvart 30.05.2017 09:29:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle