Hopp til hovedinnholdet

Hvordan klarer jeg å holde lengre på den gode følelsen etter orgasme?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et spørsmål jeg håper dere kan hjelpe meg med. Jeg har hatt en del sexpartnere, men aldri noe fast. Den aller største seksuelle erfaringen jeg har er fra å tilfredsstille meg selv. Det er de eneste måtene jeg har opplevd komme på, og jeg kjenner godt mine metoder der. Det tar ikke ta lang tid før jeg når klimaks med meg selv, og når jeg er ferdig ferdig, så er jeg ferdig. Jeg klarer ikke å bli der, og fortsette å fremprovosere en god følelse. Jeg kjenner det bygge seg litt opp, får orgasmen, og så klarer jeg ikke fortsette noe. Da må jeg bare avslutte. Rett etter den gode følelsen, som varer i 1 sekund, så må jeg gi meg, hvis ikke føler jeg meg bare feil og ekkel. Hvordan klarer jeg å holde på det?

SVAR

Besvart 29.05.2017 11:11:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle