Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ekkel og skam etter onanering, og lurer på om jeg vil føle det slik med en partner også?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har hatt en del sexpartnere, men aldri noe fast. Den aller største seksuelle erfaringen jeg har er derfor fra å tilfredsstille meg selv. Det er de eneste måtene jeg har opplevd komme på, og jeg kjenner godt mine metoder der. Problemet er at jeg ikke klarer å holde på den gode følelsen når jeg får utløst orgasme. I tillegg så får jeg alltid en dårlig følelse rett etterpå. Føler meg kjempe ekkel, uverdig, ensom, utilpass, og at jeg aldri skulle gjort det. Så føler jeg at jeg må gjemme meg, og leve i skam og hvertfall aldri se familien min. Det store spørsmålet er hvorfor det er sånn. Det høres jo egentlig helt absurd utpå føle det på den måten. Det skulle jo vært omvendt. Oppfølgingsspørsmålet er da også om jeg vil føle det sånn med en partner hvis jeg noen gang klarer å få orgasme der. Jente (20)

SVAR

Besvart 29.05.2017 11:29:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle