Hopp til hovedinnholdet

Jeg har nesten ikke sexlyst lengre, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

De siste månedene har jeg nesten ikke hatt sexlyst. De FÅ gangene jeg har hatt lyst kan jeg ikke sammenligne med hvor mye jeg hadde lyst før. Meg og partneren min prøver å gjøre de tingene som har tent meg før men det hjelper ikke lenger. Føler at dette går ut over forholdet at jeg ikke har sexlyst. Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre for føler at jeg ikke blir tent lengre. Savner den følelsen av å ha skikkelig lyst. Nå er det mer Okay vi kan ha sex når jeg først får litt lyst. Har dere noe tips til hva som kan hjelpe??

SVAR

Besvart 29.05.2017 11:36:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp ved seksuelle utfordringer

Har du problemer med reisning, tørrhet eller orgasme, kan et lite "treningsprogram" være verdt å prøve ut.

 

Les mer
attach_file

Når sexlivet blir vanskelig

Dere er verdens beste par, alt er bare lykke. Men en dag begynner noe å skurre – sexlivet fungerer ikke som før. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
account_circle