Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir rød på tuppen av penis når jeg har sex med kondom eller dusjer i varmt vann, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg hadde ubeskyttet sex for en tid tilbake (6 måneder). Jeg mener at etter dette begynte jeg å få rødhet i tuppen av penis hodet. Hadde i begynnelsen også "utslett" nedover penis hodet og noe smerter i nedre del av magen, men disse symptomene har forsvunnet. Rødheten i tuppen kommer og går litt, og til tider så ser jeg ikke dette i det hele tatt (tiden uten rødhet varer ikke så lenge da). Det virker som om det kommer tilbake om jeg har sex med kondom eller tar en varm lang dusj eller bader. Jeg gikk på olafiaklinikken og fikk testet meg med både blodprøve og urinprøve. Disse prøvene var negative. Det jeg lurer på da er, hva kan dette være? Har søkt på nettet og har funnet ut at det kan være sopp eller kjønnssykdom, men jeg har testet meg og sopp er vel ikke så vanlig på gutter? Jeg har ikke andre plager enn dette Har dere noen forslag på hva dette kan være og hva jeg eventuelt bør gjøre eller er jeg bare paranoid?

SVAR

Besvart 30.05.2017 22:04:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle