Hopp til hovedinnholdet

Jeg holder på med en gutt som jeg liker veldig godt, men vi har ikke blitt sammen enda. Når vi er alene sammen driver vi å koser og kliner og sånt, men han spør alltid om han kan fingre/ slikke meg. Jeg har veldig lyst til det, men synes selv fitta mi ser veldig rar ut. Og jeg er redd han skal begynne å le eller syntes den er ekkel/ rar. Det ser ut som om jeg har tre skjønnslepper. Det er liksom de 2 skjønnsleppene som skal være der, men så er det på en måte en til mellom de 2 som er mye mindre. Er dette normalt? Og har jeg 3 skjønnslepper?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg holder på med en gutt som jeg liker veldig godt, men vi har ikke blitt sammen enda. Når vi er alene sammen driver vi å koser og kliner ogsånt, men han spør altid om han kan fingre/ slikke meg. Jeg har veldig lyst til det, men fitta mi ser veldig rar ut. Og jeg er redd han skal begynne å le, eller syntes den er ekkel/ rar. Det ser ut som om jeg har tre skjønnslepper. Det er liksom de 2 skjønnsleppene som skal være der, men så er det på en måte en til mellom de 2 som er mye mindre. Er dette normalt? Og har jeg 3 skjønnslepper?

SVAR

Besvart 29.05.2017 07:14:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
account_circle