Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli gravid i 1.uken på p-piller?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg hadde lyst til å ha sex med kjæresten min på14. Så jeg fikk anbefalt å begynne på Mercilon p-piller av ei eldre venninne. Snakket med legen min om det. Hun anbefalte heller Marvelon siden det var enklere å følge med på dag stripe enn nummer. Jeg spurte om de kunne virke før en uke? Ble anbefalt Durex Reelfeel kondomer før de virket. Så vi hadde sex 2 ganger med dem og jeg ble overrasket at begge gangene fikk jeg orgasme. Tidligere i dag hadde vi sex for tredje gang og helt uten kondom vi merket nesten ingen forskjell. Er begge deler fordi non latex er så ekstremt tynne?Jeg spurte legen om Marvelon kunne virke før 8. dagen. Marvelon stopper eggløsning 6 døgn. Hun sa at en angrepille bestod 10x ene stoffet i p-piller de stoppet eggløsning med en gang. Da skulle en tro 3x Marvelon stoppet 2 døgn tidligere. Så første dagen tok jeg 4x Marvelon så en hver dag. Når vi hadde sex i dag var det på 6 ikke 8 dagen. Har legen redd, er nervøs siden jeg kom på hun sa en skulle tro?

SVAR

Besvart 31.05.2017 19:40:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
account_circle