Hopp til hovedinnholdet

Hvis vi skal ha sex så vet jeg ikke hvordan jeg skal gå fram?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten har vært sammen i over 13 mnd! Når vi er sammen så blir jeg kåt innimellom men vet ikke om han blir det og, ja. Da skjer det sjeldent noe mer enn den følelelsen for jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Og hvis vi skal ha sex vet jeg ikke hvordan jeg skal gå fram liksom. Om jeg må suge og runke han for at han skal få stå og at vi kan ha det da, eller om vi bare kliner også ja. Skjer det. Vet ikke hvordan jeg skal gjøre noe egt. Har egt ikke så lyst til p suge han, synes det er disgusting å tenke på å ha en penis i munnen. Så ja. Må man gjøre det før man har sex for at han skal få stå. For en venn av meg og kjæresten skulle ha sex men så fikk ikke han stå og ja. Er redd for at det skal skje og det hadde blitt veeeelidg kleint

SVAR

Besvart 29.05.2017 12:34:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle