Hopp til hovedinnholdet

Jeg angrer på at jeg takket nei til sex, hva liker gutter i forhold til barbering?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde tilbudet om å ha sex for ikke så lenge siden men sa nei fordi jeg var usikker på om gutten ville like meg nedentil og om jeg kom til å være god nok for han siden han hadde hatt det før. Nå angrer jeg men jeg kan ikke akkurat spørre han om vi skal ha sex siden vi ikke kan gjøre det noen plass og sånt så hva skal jeg gjøre? Og hva er det gutter liker i forhold til barbering nedentil og sånt? Jeg vil bare bli ferdig med første gangen og siden jeg vet at vi begge er forelsket i hverandre gjør det alt mye vanskeligere. Pliiiiiis hjelp meg. Jeg vet jeg ikke har noe spesifikt spørsmål, men dette er noe jeg sliter med og ønsker hjelp. PS: jeg digger denne nettsiden! Jeg får svar på alt mulig som jeg lurer på<3

SVAR

Besvart 31.05.2017 16:39:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Hvordan kjønnsorganet ditt ser ut er like personlig som ansiktet ditt. Alle varianter er like naturlige, og de ytre delene av kjønnsorganene kan være like usymmetriske som andre deler av kroppen.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle