Hopp til hovedinnholdet

Hver gang vi har oss så blør hun.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vi er to jenter på 16-17 år og lure på noe. Vi er sammen og ho på 17 har aldri hatt samleige med noen andre enn meg, og vær gang vi har oss så blør hun alle gangene, og vi er redd og vet ikke hvorfor, vi har prøvd å søke på nett og sånt, der vi trudde hun hadde en rift så vi tok en liten pause, men hun blør fortsatt. Og vi lure på hva årsaken kan være. Takk på forhånd. :-)

SVAR

Besvart 01.06.2017 09:49:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Kroniske smerter i vulva (ytre kjønnsorgan)

Smerter i kvinners ytre kjønnsorgan, vulva, kalles for vulvodyni. Smerter ved skjedeinngangen kalles for vestibulitt. Disse tilstandene gir ofte smerter ved samleie. Mange kvinner lider av nærmest kroniske smerter ved samleie, og noen har også smerter hele tiden, selv uten berøring av vulva.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle