Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er jomfru og klarer ikke ta imot penis i skjeden, hva er galt?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Jeg er ikke jomfru, men det er kjæresten min. Vi har prøvd å ha sex flere ganger, men vi må stoppe når jeg bare har fått den inn halvveis fordi hun syns det gjør så vondt. Jeg har en gjennomsnittelig penis og jeg skjønner ikke vi gjør feil. Vi driver alltid med mye forspill før vi prøver sånn at hun er ordentlig vått og slik at jeg har en ordentlig ereksjon, men hun syns fortsatt at det er for vondt. Vi har prøvd 3 ganger og vi må ha stoppet alle 3 gangene. Hva skal vi gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 16!

Takk for spørsmål.

Det er en grei regel å ha at samleier og sex aldri skal gjøre vondt eller ubehagelig. Blir det vondt, er det ok å stoppe opp og heller gjøre noe annet.

Når en begynner å ha sex og samleier, er det ikke uvanlig at det kan gjøre litt vondt. En kan lure på om kjæresten synes en ser bra nok ut og om en selv er god nok i senga. I starten kan en også spenne seg, slik at det kan være vanskelig å få noe inn i skjeden. Dette er noe de aller fleste jenter, og gutter, har opplevd litt eller mye av.

En skjede kan utvide seg svært mye når den er klar eller får riktig stimulering. Tenk over at barn som regel blir født gjennom skjeden og at et barn er mye større enn en penis. Det betyr at samleier vil gå helt fint om skjeden blir våt og klar. 

Prøv derfor å finne ut hva dere liker av ulike former for sex og hva som skal til for at dere begge blir kåte og kjenner seg klare til samleier.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Kvinne med smerter (colourbox.com)

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex