Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om jeg kan være gravid

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hadde sex for 2 dager siden. I går boblet/rumlet det skikkelig i magen, og i dag har jeg vært uvell i magen, hatt vondt i hodet og kaldsvettet. Kan jeg være gravid? Og er det i det hele tatt mulig å få symptomer så tidlig? Har lest noen plasser at det bare kan være symptomer på pms, men jeg har aldri hatt sånne pms symptomer før.. Plis svar raskt, er ikke klar for å bli gravid!! Hilsen redd jente

SVAR

Besvart 29.05.2017 11:10:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle