Hopp til hovedinnholdet

Svie når tisser

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 17 år. Jeg har mange ganger fått utløsning ved hjelp av meg. Men sist jeg gjorde det bar for ca 1 dag siden. Da kjente jeg en svi i penishode/ tisserøret. Det er litt av og på de første timene. Men etter vært svir det mere og mere. Det svir ikke når jeg sitter i ro, men når jeg går/ beveger på meg svir det veldig. Det svir litt når jeg tisser, men det svir mest når jeg tørker av tisset, da svir det helt forferdelig! Jeg er ganske aktiv når det gjelder sport, men det er litt vanskelig når det svir sånn. Jeg trenger svar om hvordan få det bort, helst uten p gå til lege

SVAR

Besvart 03.06.2017 18:43:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle