Hopp til hovedinnholdet

Blir ikke tent av partner, hva er galt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et stort problem når det gjelder kjæresten min. Vi har vært sammen nå i over 1år og alt er egentlig ganske bra. Bortsett fra sexlysten min. Vi er to jenter og jeg har bare vært sammen med gutter før henne. Jeg har lyst til å fortsatt være kjæresten hennes fordi hun er en fantastisk person og har alle egenskaper en kjæreste bør ha og jeg kan ikke ha mistet følelser siden jeg blir sjalu og takler ikke tanken på at deg skal bli slutt. Men jeg blir ikke tent, vi har prøvd masse forskjellige ting men ingenting funker. Nå har det endt med at vi bare har sex kanskje en gang på to/tre uker fordi jeg føler jeg MÅ, pga hennes behov, og det blir ofte småkrangling ut av det fordi jeg aldri vil. Jeg har prøvd å hatt sex med en gutt i denne tiden fordi jeg ville sjekke om det var et problem med meg men jeg ble tent med en gang, og tanken på å ha sex tenner meg fordi jeg savner det. Har aldri opplevd dette før med andre partnere jeg har hatt. hva er galt... Hilsen kvinne på 19.

SVAR

Besvart 01.06.2017 23:30:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Har du hatt sex uten å ønske det?

Det kan hende du gikk med på en seksuell aktivitet for å tilfredsstille partnerens behov, uten at du hadde så lyst. Husk at hver eneste ting dere foreslår å gjøre skal dere begge to være enige i. Kanskje har du vært i en situasjon der du ikke har greid å sette de grensene, for eksempel på en fest. Det er ennå vanskeligere om du ikke er edru. Du kan få hjelp.

Les mer
account_circle