Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex, gjorde veldig vondt og eg blødde og blør fortsatt. Er det nåke gale?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg har hatt sex for første gong med kjæresten min. Det gjor veldig vondt på begynnelsen og eg blødde. Det forbedret seg litt etter kvart men gjor fortsatt vondt. Men er lit bekymra for eg blør fortsatt. Hadde sex for ein dag siden. Og eg e sår og det er litt ubehagelig. Er det nåke gale eller er dette normalt? Jente 17

SVAR

Besvart 02.06.2017 18:33:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle