Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at vaginaen hovner opp og blir sår etter samleie?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg lurer på om det er normalt at vaginaen hovner opp og blir sår etter samleie? jeg har en fast kjæreste og dette skjer nesten hver gang vi har hatt sex. jeg er redd for hva det kan være fordi jeg har aldri hørt om det før. jeg vet det ikke er på grunn av at det er for tørt fordi vi har prøvd glide middel og kondom for å se om det hjalp og det gjorde det ikke. jeg får veldig vondt og det tar ihvertfall 24 timer får vaginaen ikke er hoven lenger. håper på svar fort. og eventuelt tips jeg kan gjøre for å unngå dette.

SVAR

Besvart 04.06.2017 08:22:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kroniske smerter i vulva (ytre kjønnsorgan)

Smerter i kvinners ytre kjønnsorgan, vulva, kalles for vulvodyni. Smerter ved skjedeinngangen kalles for vestibulitt. Disse tilstandene gir ofte smerter ved samleie. Mange kvinner lider av nærmest kroniske smerter ved samleie, og noen har også smerter hele tiden, selv uten berøring av vulva.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle