Hopp til hovedinnholdet

Jeg har følelser for en gutt og vi har sex. Han vil fortsette med dette men ikke innblande noe følelser. Det blir tungt for meg tror jeg, men vil så gjerne være rundt han.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er en jente på 18 som har hatt ett slags forhold til en gutt i ca 3mnd. det startet med at vi snappet, til det endte med å møte han på byn. jeg ble med han hjem og vi hadde sex. etter det har vi ver sammen noen ganger i uken å sexen har fulgt med. Nå kjenner jeg at jeg har følelser for han og er veldig glad i han, noe han sier til meg også, men han vil ikke ha dame. Han sier han tenker for langt frem og vil ikke binde seg. Sexen er noe han vil fortsette med derimot. Han viser meg respekt ved å snakke om følelsene å spør meg om det er noe jeg vil også. først tenkte jeg at det ikke var aktuellt å sa det måtte ta stopp for min del, men det gjorde for vondt. Nå vil han at vi skal være sammen og ha sex, men ikke innblande noe følelser. Det blir tungt for meg tror jeg, men vil så gjerne være rundt han. Jeg tenker at det er vondt å stoppe det nå, men også når det en dag må ta slutt, jeg har også ett lite håp om jeg fortsetter å være med han, at følelsene kan bli gjensidige. what to do..

SVAR

Besvart 05.06.2017 09:03:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle