Hopp til hovedinnholdet

Jeg tok en angrepille mandag og onsdag begynte jeg å blø. Er det mensen jeg har fått eller en blødning på grunn av angrepillen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg tok en angrepille på Mandag og i dag (onsdag) begynte jeg og blø. Det var en del blod men ikke like mye som jeg bruker å få når jeg har mensen. Jeg forventer mensen rundt fredag, men jeg har lest at man kan få blødninger etter angrepillen, så jeg lurer på om det er mensen jeg har fått eller om det bare er blødninger etter angrepillen? Og hvis det bare er blødning etter angrepillen kommer mensen fortsatt på fredag da? har lest at den kan bli et par dager forsinket men siden jeg tok angrepillen 4 dager før jeg skulle få mensen lurer jeg også på om mensen kan bli forsinkte enda mere? Plis svar fort, vil ikke være gravid og jeg lurer så mye på dette siden hvis det er mensen jeg har fått nå har jeg ingening å beskymre meg for..

SVAR

Besvart 03.06.2017 12:55:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle