Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hørt foreldrene mine ha sex og jeg får en ubehagelig følelse i magen. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg visste ikke helt hvilket tema jeg skulle velge, men jeg valgte bare dette. 2 ganger på kvelden har jeg hørt foreldrene mine har sex. Jeg forstår at de er voksne og sånn, og gjør det, men jeg synes fortsatt det er veldig ubehagelig. Jeg får liksom en skikkelig ubehagelig følelse i magen, akkurat lik følelse som når jeg gruer meg veldig til noe. Jeg gruer meg til å legge meg hver natt, fordi jeg er så redd for at det skal skje. I tillegg så så jeg at pappa hadde søkt på deilig dame. Det synes jeg også var veldig ekkelt å ubehagelig, og jeg skulle ønske at jeg ikke visste noe av dette, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre:(

SVAR

Besvart 07.06.2017 21:26:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp, jeg hørte foreldrene mine ha sex!

Det er sent om kvelden. Det er stille i huset. Du har ikke sovnet, og plutselig hører du det – lyder fra soverommet til foreldrene dine. Lyder som gjør at du ikke er i tvil om hva som forgår - foreldrene dine har sex!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle