Hopp til hovedinnholdet

Penis blir ikke så hard som den pleide, er det noe galt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 16 år og jeg føler at jeg ikke lengere blir så hard som jeg pleideå bli som da jeg onanerte før. Jeg er en gutt som pleier å onanere svært mye, grunnen til dette er jeg ikke sikker på selv, men jeg bare gjør det liksom. Ofte så er det flere ganger dagen, jeg kan godt la vær å onanere det er ikke det, men når jeg onanerer så blir jeg ikke like hard som jeg pleide. Han er egentlig relativt "slapp" dette er et stort problem da jeg ikke blir hard nokk når jeg for eksempel skal ha sex. Dette er litt småbiriterende for meg da jeg ikke får vist mitt "fulle potensial" under samleie da jeg ikke blir helt hard. Hva kan dette være? Er det rett og slett at jeg ikke "tenner" på det som blir gjort?, har jeg onanert for mye? Er det noe galt? Dette er alle spørsmål jeg har selv stilt meg og jeg håper på svar.

SVAR

Besvart 08.06.2017 19:03:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle