Hopp til hovedinnholdet

Jeg og kjæresten min hadde sex igår og kondomet sprakk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og kjæresten min hadde sex i går og kondomet sprakk. Vi er usikre på når det skjedde men han mener det var en stund etter han hadde kommet siste gangen, så han "sprutet" mest sannsynlig ikke inni meg, men det var sæd i kondomet. Jeg har heller ikke hatt mensen på 2-3 mnd, vanlig for meg siden jeg aldri har hatt regelmessig mensen. Hva er sjansene for at jeg er gravid? Vi får heller ikke kjøpt angrepille da ingen av oss er gamle nok til å kjøpe på butikk/bensinstasjon, og nærmeste apotek er en halv time herfra og stengt i 2 dager.

SVAR

Besvart 04.06.2017 12:22:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle