Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ei jente på 14 år. Jeg og typen hadde sex i dag, kondomet sprakk og vi er ikke sikker på hvor mye sæd som kom inni meg.  Derfor skal vi få tak i angrepille   i morgen dersom vi ikke får tak i i dag.  Kan jeg bruke angrepille selv om jeg ikke har vært i kontakt med p-piller i det hele tatt? Er sjansen høy for å bli gravid og når vil dette merkes? Jeg har ikke helt regelmessig menstruasjon heller men er 2 måneder siden sist.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ei jente på 14 år. Jeg og typen hadde sex idag, kondomen hans sprakk og vi er ikke sikker på hvor mye som kom inn så derfor skal vi få tak i angrepiller imorgen dersom det ikke er åpent idag. Må man ha brukt p-piller før og bruke etterpå eller kan jeg bruke angrepille selvom jeg ikke har vært i kontakt med p-piller i det hele tatt? er sjansen høy for å bli gravid og når vil dette merkes? jeg har ikke helt regelmessig menstruasjon heller men er 2 måneder siden sist.

SVAR

Besvart 05.06.2017 23:38:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle