Hopp til hovedinnholdet

Moren til kjæresten min tror vi har sex hele tiden, hun blir veldig streng pga dette.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg noen råd, Kjæresten min på 15 og jeg på 15 har vært sammen i ca åtte måneder nå og vi har innimellom sex.(med kondom selvfølgelig). Problemet er bare at moren hans som han bor hos, er kjempestreng. Hun er veldig hyggelig men hvis hun er i dårlig humør får han ikke lov til noen ting. Jeg får lov til å være hos ham men hun klager på at det er ubehagelig for henne å ha meg der fordi hun tror vil har sex og sånt hele tiden. Hun sier også at han ikke kan ha meg hjemme hos seg når hun ikke er der av akuratt samme grunn. Hun vet ikke at vi har hatt sex, ikke sånn direkte vertfall, men hun sier alikevell "hun vet hva vi driver med". Og jeg forstår henne, selvfølgelig er det ubehagelig å vite at sønnen din muligens har sex innimellom, men jeg mener det ikke er hennes sak i det hele tatt. Det virker som om hun aksepterer at vi muligens har sex, men ikke om det er hjemme hos de i sengen hans. jeg blir skikkelig frustrert, for hun blir sur og straffer han hvis hun aner mistanke¿

SVAR

Besvart 13.06.2017 21:52:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle