Hopp til hovedinnholdet

Jeg har nå hatt meg med flere gutter, men føler ikke jeg får det til helt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nå hatt meg med flere gutter, men føler ikke jeg får det til helt. Hva kan jeg gjøre? Hvordan vet jeg at jeg er kåt nok? Eller i det hele tatt om jeg er kåt? Merker nesten ingen forskjell på meg selv... I går hadde jeg samleie med en gutt. Han ville at jeg skulle runke han, så det gjorde jeg. Det varte en stund og vi sovnet begge to. Etterpå var det på'n igjen. Så skulle han pule. Vi prøvde først at jeg "satt" på han, men det fikk vi ikke til på noe vis,,, Derfor la jeg meg på ryggen før han førte penisen sin inn i meg. Det tok ikke lange stunda i det hele tatt før han var ferdig sa han... Jeg merket ikke noe, for han tok det hele helt rolig. Hvorfor er det sånn for noen? De forrige guttene har økt tempoet når de er nærme orgasmen, men ikke han. Dermed var det hele over ganske raskt i går og jeg vet ikke en gang om jeg var kåt. Jeg synes liksom det er hipp som happ hva vi/han gjør. Kan dere gi litt tips/informasjon?

SVAR

Besvart 12.06.2017 18:17:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle